OFFICE SOLUTION

Helaas niet meer beschikbaar...


Vepa Take 4 slingerbureau 140 x 80 cm (MDK-104292)

Vandaag de dag wil men snel, flexibel en vooral ergonomisch werken. Het Vepa Take 4 slingerbureau heeft een afmeting van 140 x 80 cm, is gebruikt, maar heeft een nieuw melamine blad dat leverbaar is in diverse kleuren. Dit Vepa slingerbureau is onafhankelijk in te stellen in hoogte en geeft de gebruiker de vrijheid en flexibiliteit om snel ergonomisch aan de slag te gaan.

Met een simpele beweging aan de slinger kunt u uw bureau instellen op de gewenste hoogte. Of u nu een enkel Vepa Take 4 slingerbureau heeft of u werkt in een callcenter opstelling, een bureau op hoogte instellen mag geen probleem meer zijn.

In het blad treft u een monitorarm. Deze is geschikt voor 1 scherm. Uiteraard is het mogelijk om meerdere schermen op te hangen als u een andere monitorarm gebruikt. U heeft geen last van kabels. Deze kunnen door middel van kabelklips goed weggewerkt worden en zodra u het bureau in hoogte instelt, gaan de kabels automatisch mee, wij houden hier standaard rekening mee. Naast de monitorarm is een kabeldoorvoerbus gemonteerd. Zo kunt u snel uw kabels door het blad wegwerken.

Wilt u een callcenter werkplek met deze Vepa Take 4 slingerbureaus? Denkt u dan ook aan de akoestische opzetwanden. Medewerkers hebben vaak last van geluidshinder (denk aan een simpele telefoongesprek). U kunt dit oplossen door er akoestische scheidingswanden tussen te plaatsen (bladgeklemd). Het oogt niet alleen professioneel, het geeft de gebruiker vooral rust en werkt dus prettiger.
Uiteraard zijn deze akoestische opzetwanden ook leverbaar in diverse stofferingen.

Heeft u liever een andere afmeting of bent u ook op zoek naar een bijpassende bureaustoel?
Wilt u meer informatie over dit gebruikte Vepa Take 4 slingerbureau?

Aarzel dan vooral niet! Neem even contact met ons op en vermeld het volgende nummer: MDK-104292.