OFFICE SOLUTION

Over Madeko

De naam Madeko is afgeleid van Marcel de Korte, de oprichter van dit bedrijf.

Met een aanloop vanaf 2005, houden wij ons sinds 2006 voornamelijk bezig met de in- en verkoop van nieuw en gebruikt kantoormeubilair. Door de enorme vraag vanuit de markt zijn wij in juli 2008 verhuisd naar het huidige pand in Woudenberg waar alles op één adres is te vinden: kantoor, opslag, werkplaats, een showroom van 1000 m² en een logistieke afdeling.

Doordat Madeko Office Solution over eigen vrachtwagens en personeel beschikt, zijn wij in staat om snel, professioneel en efficiënt te handelen. Een gedeelte van het meubilair dat met bezemschoon opleveren verkregen wordt, wordt professioneel door ons opgeknapt en weer verkocht. Op deze manier kunnen wij een complete werkplek van topkwaliteit aanbieden voor € 475,00. Bovendien leveren wij een aandeel in het recyclingproces.

Madeko Office Solution kiest voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit betekent dat naast het streven naar winst (profit) ook rekening wordt gehouden met het effect van de activiteiten op het milieu (planet) en dat er oog is voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people). Madeko doet dat onder andere door gebruikt meubilair opnieuw in te zetten, zowel voor de verkoop als voor de verhuur. Is het meubilair niet meer bruikbaar voor kantoordoeleinden, dan wordt het materiaal gebruikt voor andere doeleinden, zoals voor vloeren bij pluimveehouderijen of garages. Als dat niet meer mogelijk is, zorgt Madeko Office Solution ervoor dat al het materiaal op milieuvriendelijke wijze wordt afgevoerd in containers waarbij het afval (hout, ijzer, papier en overig) wordt gescheiden.

De redenen dat veel bedrijven kiezen voor gebruikt kantoormeubilair van Madeko zijn:

  • Lagere prijzen dan nieuw meubilair van dezelfde kwaliteit.
  • Met onze eigen logistieke afdeling zijn wij flexibel in de levering.
  • Wij verkopen alleen A-merken, die een langere levensduur in hogere kwaliteit waarborgen.
  • Wij kunnen leveren in grote hoeveelheden.
  • Nu bestellen direct leverbaar, vaak dezelfde dag nog.