OFFICE SOLUTION

Bezemschoon opleveren

bezemschoon-opleverenBij de verhuizing van uw bedrijf kan Madeko Office Solution het grootste werk voor u uit handen nemen. Wij zijn specialist in het bezemschoon opleveren van uw  kantoorpand, of dat nu in het centrum van de stad is of op een industrieterrein. Bij Madeko Office Solution kunt u ook terecht voor uw nieuwe inrichting en het afvoeren van uw oude meubilair. De meeste kantoorinrichters ruilen geen gebruikt kantoormeubilair in, Madeko Office Solution doet dit wel. Bij aankoop van nieuw (gebruikt) meubilair zijn vaak meerdere partijen betrokken zoals;

  • - transporteur voor het traject van de fabriek naar de eindgebruiker,
  • - een montagebedrijf voor de installatie van de nieuwe werkplekken,
  • - een opkoper,
  • - een schoonmaakbedrijf,
  • - een verhuisbedrijf voor het intern/extern verhuizen van de inhouden van kasten alsmede de computers en andere hardware en overige aanverwant meubilair,
  • - een afvoerbedrijf voor het storten van het niet afgevoerde meubilair van de opkoper.

Doordat Madeko Office Solution over eigen transport en zeer vakbekwame medewerkers beschikt zijn wij in staat om dit hele proces turn-key aan te nemen en vooraf 1 fixed prijs neer te leggen. Mocht het gehuurde pand teruggebracht moeten worden in de originele staat van het eerst gehuurde object dan kunnen wij hier ook in van dienst zijn.

Bezemschoon opleveren houdt in:

  • - Meubilair verwijderen.
  • - Opruimen en bezemschoon opleveren.

Het oude meubilair dat onbruikbaar is, wordt ter plekke gescheiden afgevoerd, middels vuilcontainers waarin wij onderscheid maken tussen ijzer, hout, gips, glas, glaswol, bekabeling, tft schermen, toners, tl lampen, printers, vloerbedekking, papier, karton en verf.

Madeko Office Solution beschikt voor de uitvoering van bovenstaande werkzaamheden over vrachtwagens, aanhangers, verhuizers, monteurs, rolcontainers, kastenwagens, palletwagens, heftrucks, grote loodsen, zeecontainers, hoogwerkers, reachtrucks. Hierdoor zijn wij zeer goed in staat deze klussen turn-key aan te nemen.