OFFICE SOLUTION

Extra service

Madeko Office Solution zet zich in voor een complete dienstverlening. Dit houdt in dat wij ook aan de services denken die het voor u nét iets makkelijker maken. Hiervoor hoeft u niet eerder meubilair bij Madeko Office Solution gekocht te hebben, maar is voor iedereen van toepassing.

Sleutelservice

Standaard wordt kantoormeubilair (kasten, ladeblokken, ladekasten etc.) geleverd met één sleutel. Ontbreekt de sleutel op het moment van aanschaf, dan wordt deze direct gemaakt of nagezonden per post. Elke volgende sleutel kunnen wij leveren tegen vergoeding. Ook als u kantoormeubilair hebt staan wat niet door ons is geleverd, kunt u bij ons sleutels bestellen. Op onlinesleutelsbestellen.nl treft u een database aan met meer dan 1 miljoen sleutels!

Bladenservice

Wij kunnen voor onze gebruikte bureaus nieuwe bladen bestellen. Het blad bepaalt grotendeels de uitstraling van het bureau. Met een nieuw blad ziet het bureau er weer als nieuw uit. De montage van een nieuw blad is dus een vriendelijkere oplossing om uw werkruimte een opfrisbeurt te geven dan een nieuw bureau aan te schaffen. Zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. De bladen zijn in alle denkbare kleuren leverbaar, in diverse afmetingen. Prijzen zijn vanaf € 100,- per blad, exclusief btw.

Stoffeerservice

Een gebruikte (bureau)stoel opnieuw stofferen heeft hetzelfde effect als een nieuw blad op een gebruikt bureau monteren. De hele stoel ziet er weer fris en als nieuw uit, zonder dat u de nieuwprijs betaalt. Bij ons heeft u keuze uit een groot aantal standaard kleuren om uw stoel te laten herstofferen. U kunt echter ook zelf de stof aanleveren. Wij zorgen dan voor een professionele stoffering. Wij leveren u full-service: wij halen de stoelen bij u op, laten ze herstofferen, brengen ze weer terug en zetten ze op hun plek. In de tussentijd kunt u gewoon door blijven werken op huurstoelen van Madeko Office Solution.

Handyman-service

U kunt ook bij ons terecht voor een handyman. Eén van onze vakbekwame handymen komt bij uw bedrijf om op een professionele manier allerlei kleine klusjes te klaren, zoals het vervangen van sloten van kasten, het ophangen van whiteboards en het verrichten van kleine reparaties aan meubilair. Ook kan onze handyman kleine interne verhuizingen voor u uitvoeren en meubilair monteren en demonteren. Kortom, hij klaart al die klusjes waar u zelf gewoonweg geen tijd voor hebt.

Voor meer informatie over onze verschillende services kunt u ons bellen of e-mailen. Alle prijzen exclusief btw.