OFFICE SOLUTION
Gewijzigde openingstijden showroom & outlet Woudenberg

Onze openingstijden zijn momenteel gewijzigd, u kunt bij ons langskomen alleen op afspraak.
U kunt een afspraak maken per e-mail via: info@madeko.nl

Helaas niet meer beschikbaar...


Draytek Vigor 3100 G.SHDSL router (MDK-105043)

De G.SHDSL is een oplossing voor SDSL (Symmetrical DSL) die dezelfde transmissiesnelheid tot 2,3 Mpbs in één paar biedt voor uploads en downloads. Voor zakelijke webhosting, ftp andere servers, is SDSL een geschikte oplossing dan andere. t kan klanten een snelle en efficiënte verbinding met gespecificeerde servers bieden en goede prestaties bieden door te vergelijken met huurlijnen (T1 / E1) -connectiviteit tegen lagere kosten.

De Vigor3100-serie kan op verschillende campusgebouwen worden geïnstalleerd door verbinding te maken met bestaande telefoondraden voor toepassingen op de ondernemingscampus. Het kan snelle symmetrische intranettoegang tussen campusgebouwen voor elkaar mogelijk maken. Voor een dergelijke toepassing is geen nieuwe infrastructuur nodig, maar deze heeft alleen behoefte aan goedkope, eenvoudig te installeren en lage beheerstaken.

Ingebouwde VoIP-faciliteiten stellen u in staat kosteneffectieve IP-telefooninfrastructuur in te zetten.

Over het algemeen benadrukt de onderneming de veiligheid van het bedrijfsnetwerk. Met de geavanceerde VPN-firewallfunctie biedt de Vigor3100-serie 32 speciale virtuele privé-gegevensnetwerken die worden getunneld via het openbare internet en kunnen externe gebruikers eenvoudig en veilig verbinding maken met het hoofdkantoor. Alle verzonden gegevens kunnen goed worden versleuteld met de op hardware gebaseerde DES / 3DES-engine. Daarom kan de Vigor3100-reeks elke oplichterij weerstaan ??zonder de prestaties te verslechteren terwijl de VPN-functie wordt ingeschakeld.

DrayTek ondersteunt 3.5G HSDPA USB Modem Backup via USB-poort van de Vigor3100-serie vanaf firmwareversie V2.8 en hoger.