OFFICE SOLUTION
Gewijzigde openingstijden showroom & outlet Woudenberg

Onze openingstijden zijn momenteel gewijzigd, u kunt bij ons langskomen alleen op afspraak.
U kunt een afspraak maken per e-mail via: info@madeko.nl

Helaas niet meer beschikbaar...


Draytek Vigor 2930vs Dual Wan broadband router (MDK-105042)

DrayTek Corporation introduceert met de Vigor 2930 serie wereldwijd de ultieme integratie van ISDN telefonie en VoIP.
 
Aan de Vigor 2930VS kunnen 4 ISDN telefoons en 2 analoge telefoons of faxen worden aangesloten. Deze telefoons kunnen zowel via de traditionele ISDN lijn als ook via VoIP bellen. Integratie met telefooncentrales is geen enkel probleem.
De Vigor 2930VS(n) werkt perfect samen met diverse telefooncentrales, er is succesvol getest in Nederland door KPN met veel gebruikte telefooncentrales zoals Quatrovox, Homevox en Tiptel. Ook de telefooncentrales van Siemens en Panasonic werken vlekkeloos met de Vigor 2930VS(n).
 
De Vigor 2930 serie is ontworpen voor het midden en klein bedrijf. Door de ingebouwde uitgebreide firewall, 100 IPSEC LAN-LAN VPN tunnels, 2 WAN poorten en 802.11n wireless voor een snellere datadoorvoer is het een multifunctionele router die het bedrijfsnetwerk compleet maakt.
 
De Vigor 2930VS(n) beschikt over twee ISDN poorten, waarvan één ISDN poort flexibel te configureren is. Deze poort kan zowel geconfigureerd worden om ISDN toestellen op aan te sluiten als om direct aan te sluiten op een binnenkomende ISDN lijn. Door gebruik te maken van deze technologie kan de Vigor 2930VS(n) in alle ISDN telefonie omgevingen worden ingezet.
 
Zo kunnen kleinere bedrijven zonder telefooncentrale hun telefoontoestellen direct aansluiten op de Vigor 2930VS(n) en plaatsen bedrijven met een telefooncentrale de Vigor 2930Vs(n) tussen de telefooncentrale en de ISDN lijn. Alle telefoontoestellen kunnen vervolgens zowel via ISDN en VoIP bellen en gebeld worden. De Vigor 2930VS(n) beschikt over alle standaard functionaliteiten van een telefooncentrale. Dit is daarmee dé oplossing voor bedrijven die willen migreren naar VoIP